Baby shower surprise, je tega res treba?

  • Post category:Nosečnost

 

 

 

 

Na začetku, ko sem se odločila za bloganje, sem imela v mislih le vlog. Torej, video blog, saj je moja velika strast snemanje in montaža. Tokrat pa sem se odločila kar za besedilo, saj gre za enega izmed dogodkov, ki sem ga želela opisati, a nimam video materiala 🙂

Here it goes… moje punce iz gimnazije oz. 6 pack, kot se imenujemo same, so me v soboto prijetno presenetile.

Kaj so mi pripravile, da so me tako presenetile?

Baby shower surprise. Zame je Baby shower ena izmed tistih amriških neumnosti, kjer se uporabi ogromno plastike pa še sama sebi je namen. Tokrat se mi ni zdelo tako. Mogoče sem preveč subjektivna, ker je šlo za moj baby shower, ampak vseeno mislim, da je šlo dejansko za druženje s puncami in ne za tiste butaste igrice, kjer si dajejo vse punce balone pod majico. 

Najbolj cenim to, da nisem imela dejansko nobenega dela s pospravljanjem. Ne vem, če veš, ampak jaz večino časa preživim z Mojstrom zunaj, na vrtu. Dom je zame prostor, kamor grem spat, jest, montiram videe, največ časa pa dejansko preživim zunaj. Zato tudi ni kaj dosti časa za pospravljanje oziroma mi to ne pomeni veliko 🙂 To ne pomeni, da živimo v svinjaku, ampak, če prideš k meni, te lahko že pri vhodu presenetijo moji umazani škornji z vrta ali pa na kuhinjskem pultu pridelki z vrta, ki jih nameravam vložiti, dati v skrinjo. Mogoče celo zagledaš v veliki rjavi posodi nedokončan detergent za pranje oblačil, ki ga izdelujem sama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skratka, punce so, s sodelovanjem mojega fanta, pripravile zame presenečenje ob priložnosti, da pričakujemo novega najmlajšega vrtičkarja v družini. Kaj so pripravile?
Takole je potekalo. Pridem domov. Stopnišče je posesano, zgoraj je vse pospravljeno, nakar opazim, da se nekaj sveti z jedilne mize. Glede na to, da sem v 9. mesecu nosečnosti, sem želela itak it najprej na stranišče, ampak me je tisti sij tako premamil, da sem šla najprej pogledati v jedilnico, ki je v bistvu en prostor s kuhinjo in dnevno sobo. Na jedilni mizi je bil napis “Fantek je. Samo”. Tako je, pričakujemo gasilca, vsaj Mojster ga 🙂

 

 

Miza je bila prazna moje navlake (prenosnik, pogodbe, papirji ipd.) in polna pijače ter hrane. Takoj se mi je posvetilo kaj se dogaja. Na srečo smo Baby shower že organizirale za eno izmed 6 pack druščine, zato sem vedela, da je to to. Stopim naprej in zagledam punce, ki se smejejo. Itak, želele so videt kakšen bo moj odziv. Ne mi zamerit punce, ampak najbolj mi je bilo všeč to, da ste si vzele čas za nas, da je bilo vse pospravljeno in da ste se po vaših najboljših močeh trudile, da bo baby shower čim bolj zero waste oz. brez odpadkov. Za to vas moram res pohvalit. Namaz so naredile doma, prinesle so sadje in kot darilo sem dobila razgradljive plenice v torti.

 

Kar me je povsem navdušilo je to, da so punce prinesle razgradljive plenice in nekaj tako luštnega, kar je sešila naša Tjaša. Res, nimam besed kakšne luštne stvari zna ustvarjati.

 

 

 

 

 

 

 

Moram pa dodat, da mi je bila všeč sproščenost in igrica Bingo, v baby shower stilu. Ni bilo tistih, meni butastih igric, ampak Bingo, ki nas je vse nasmejal.

 

 

Hvala punce in hvala Simon za to, da mi ni bilo potrebno pospravljat, da smo imele večer za nas in da ste se tako lepo potrudili!

Dodaj odgovor