Stres, slaba volja, depresija, slabi občutki o samemu sebi so pogosto prisotni v vsakdanjem življenju. Sama nisem prej nikoli verjela kako zelo narava, stik z zemljo in zemlja med prsti pomaga, da se počutimo bolje.

Dokler nisem tega izkusila sama.

V najbolj stresnih dneh sem kljub vsemu odšla na vrt in že prisotnost na vrtu je name vplivala pomirjajoče. Občutek sem imela, da se je ustavil svet. Postala sem mirna. Sproščena. 

Točno to sem potrebovala. Stik z zemljo. Vrtnarjenje, ki je moje misli preusmeril drugam. Na nekaj tako osnovnega, od koder nastane nova rastlina, na njej plod. Novo življenje.

Verjamem, da ob težkih dnevih ali daljših obdobjih zelo pomaga pogovor. Pomaga, da se razbremenimo, damo iz sebe vse kar nas teži.


Kako deluje Vrtnarjenje kot terapija?

V Podutiku, Ljubljani tako dajem priložnost vsem, ki potrebujete, recimo temu, anti stresno terapijo. Na vrtu. Na Vrtičkih pri kozolcu.  Tam se dobimo ob uri in dnevu po dogovoru. Ob prvem srečanju se bolje spoznamo in prisluhnem morebitnim željam, ki jih imate.

Vrtnarjenje lahko poteka v moji družbi, s pogovorom ali brez ali pa vrtnarite povsem sami. Vrt urejam sama, a ga dajem na “posojo” vsem, ki bi si želeli sprostiti in vrtnariti, ko to potrebujete.

Za vse želje in vprašanja sem na voljo prek telefona na 051 241 826 ali prek elektronske pošte info@maminavrtu.si

Prijave sprejemam prek elektronskega sporočila na info@maminavrtu.si.


Cenik:

Cena Vrtnarjenja kot terapija (1 uro) znaša 7,00€.    Zakup 10 ur Vrtnarjenja kot terapija –  50,00€.

Cena Vrtnarjenja kot terapija z mojo prisotnostjo (1 ura) znaša 17,00€. Zakup  10 ur Vrtnarjenja kot terapija z mojo prisotnostjo – 140,00€.