DELAVNICE KORAKI ZA PLANET

ZA VRTCE IN ŠOLE

Otroci so naša prihodnost. Z izobraževanjem otrok in praktičnimi delavnicami v vrtcih in šolah bodo otroci opremljeni z znanjem kako se izogniti odpadkom, da ti ne bodo uporabljeni le kratek čas in zavrženi.

S svojo motivacijo bodo vplivali na starše. Tako bomo dosegli še večji premik.

Projekt Koraki za Planet, kjer izvajamo delavnice v vrtcih in šolah je financiran v sodelovanju z različnimi podjetji, ki nam omogočajo delovanje in izvedbo delavnic bo vrtcih in šolah po Sloveniji.

Z nami sodelujejo podjetja:

–  Dantesmile, kjer od vsakega prodanega izdelka namenijo 0,05€ za izvedbo izobraževanj otrok v vrtcih in šolah.

 

Za izvedbo delavnice v vrtcu ali šoli po vaši izbiri, nas kontaktirajte na info@maminavrtu.si

 

 

 

 

ZA PODJETJA IN ORGANIZACIJE

Kako do manj odpadkov v vašem podjetju ali organizaciji? Predavanje predavanje z nasveti in napotki kako do manj odpadkov. Kakšni so koraki, da je prehod čim bolj enostaven. 

Kako do manj odpadkov doma in na delovnem mestu. Predavanje in prikaz praktičnih primerov kako zmanjšati količino zavrženih odpadkov doma, v gospodinjstvu, na delovnem mestu ter v podjetju kot vodja, kjer postopoma z malimi koraki naredimo ogromno. Poleg tega, da prihranimo čas in denar, ne obremenjujemo našega prvega doma, planeta Zemlja.

Tekom predavanja predstavim koncept zero waste ter manj odpadkov, ki je že nekaj let del mojega in našega družinskega življenja. Predstavim pot do zmanjšanja odpadkov pri podjetjih, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi in kako smo skupaj dosegli, da je odpadkov manj.

Pošljite povpraševanje na info@maminavrtu.si

 

Potrebujete prostor za izvajanje seminarja?

Ob rezervaciji termina za izvedbo seminarja ali predavanja na Piknik pri kozolcu v Podutiku, Ljubljani, vam priznamo 30-odstotni popust pri najemu prostora.