Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • This dogodek has passed.

Menjava otroških in odraslih oblačil ter stvari z Mami na vrtu

april 18 @ 17:00 - 18:30

Ste že bili ne izmenjevalnici oblačil? Imate doma kakšna oblačila, ki jih je vaš otrok prerasel, hkrati pa iščeta druga, večja? Prinesite jih v Vrtec Metulj, kjer bo potekala izmenjava sezonskih oblačil za odrasle in otroke, knjig, igrač, otroške opreme ter drugih pripomočkov, ki jih imate doma in so namenjeni otrokom.

Organizatorja menjave Vrtec Metulj in Mami na vrtu, vas vabita na menjavo.

KJE: v prostore Vrtca Metulj na Podutiški cesti 76 v Ljubljani.
Menjava bo potekala na igrišču Vrtca Metulj (za vrtcem v smeri OŠ Koseze).

KDAJ: v četrtek, 18. aprila 2019, med 17.00 – 18.30.

Pravila menjave:
Obiskovalci prinesete oblačila, obutev, igrače in druge stvari, ki jih ne potrebujete, so ohranjene in nepoškodovane. Tokrat sprejemamo stvari, ki so primerne za otroke in odrasle. Skupaj jih ob vhodu na vrtčevsko igrišče pregledamo, nato jih razporedite po področjih (po spolu in številki ter po področjih igrače, oblačila, obutev, športna oprema ter ostale stvari).
Število stvari, ki jih prinesete ali odnesete ni omejeno, a imejte v mislih, da prinesete toliko, kolikor boste odnesli drugih stvari.

Namen menjave je, da oblačila in ostale stvari zamenjamo glede na potrebe udeležencev. Tako spodbujamo kroženje stvari, ki so že v obtoku. Organizatorji vas prosimo, naj bodo prinešene stvari sezonske (oblačila), čiste, uporabne in delujoče.

Preostanek stvari z menjave bomo predali organizacijam, ki bodo stvari razdelile med družine, ki te stvari potrebujejo. Ostale stvari bomo odpeljali v Center ponovne uporabe Ljubljana.

Imate vprašanje?
Pošljite ga na info@maminavrtu.si

Podrobnosti

Datum:
april 18
Čas:
17:00 - 18:30
Dogodek Category:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2343286809220652/

Organizator

Mami na vrtu
Telefon:
051 241 826
Email:
info@maminavrtu.si
Spletna stran:
www.maminavrtu.si
Zapri